Co van der Horst Amstelveense Ondernemer van het Jaar 2022-2023

Uit het juryrapport 2022-2023

Dit bedrijf heeft een uniek concept. Immers, “multibrands” (veel merken onder 1 dak) is uniek voor Europa. In bijna 120 jaar heeft de vierde generatie ondernemers van dit familiebedrijf de switch gemaakt van marskramer in manufacturen naar een bedrijf met verschillende divisies: Boutique Concept Store, Contracting (voor externe architecten), 2 Flagshipstores op de Zuid-as en de ontzorging van ontwikkelaars en makelaars. De volle breedte van de high-end interieurmarkt wordt bediend. De activiteiten bestaan steeds meer uit dienstverlening i.p.v. het verkopen van meubels en stoffen.

Inmiddels hofleverancier, is het nog steeds een speciale plek voor een bijzondere collectie meubel- en gordijnstoffen. En per definitie duurzaam, aangezien men zich richt op kwalitatief hoogwaardige ontwerpen die lang meegaan en waaraan consumenten makkelijk een tweede of derde leven kunnen geven.

Vakmanschap wordt gecombineerd met een oplossend vermogen en gezond ondernemerschap. De (persoonlijke) ontwikkeling, gezondheid en het werkgeluk van de medewerkers staan voorop, o.a. door samenwerking met diverse scholen en de ‘Co Academy’.  

Een bescheiden ondernemers-duo weet als geen ander om al bijna 120 jaar vanuit Amstelveen een toonaangevend bedrijf in Nederland te leiden.

Category: Nieuws
Tags: Nieuws
Volgend bericht
Reportage RTVA: Uitbarsting van vreugde bij winnaars 2022-2023
Vorig bericht
JEROEN Hypotheekadvies wint de Publieksprijs 2022-2023