Bent u erbij op 14 november?

Op dinsdag 14 november is het zover; dan wordt bij KPMG tijdens de Grande Finale bekend welke ondernemer zich twee jaar lang Amstelveense Ondernemer van het Jaar mag noemen. Het belooft een spetterende avond te worden, waarbij heel ondernemend Amstelveen aanwezig zal zijn. Dus mis het niet en bestel snel uw kaarten!

En de winnaar is…
Tijdens de exclusieve finale-avond staan de tien genomineerde ondernemers uiteraard in het middelpunt van de belangstelling. Wie scoort binnen zijn/haar categorie het beste op strategie, duurzaamheid, lokale betrokkenheid, innovatie en onderscheidend vermogen? Wie wint de publieksprijs? En wie mag zich twee jaar lang Amstelveense Ondernemer van het Jaar noemen? U hoort het op 14 november.

WE GROW LIVE
De finale van de Ondernemer van het Jaar verkiezing wordt opgeluisterd door WE GROW LIVE’: een super dynamisch trio dat u als publiek achterlaat met een hoog WOW gevoel!

Walter Vermeer is uw dagvoorzitter, onder begeleiding van topmuzikant en componist Erwin Steijlen. Tijdens het programma krijgen zij versterking van niemand minder dan Erica Groeneveld (ook bekend als Erica Greenfield); een zeer getalenteerde zangeres met een fantastische persoonlijkheid en een enorme staat van dienst. Met humor, muziek en interactie zullen Walter, Erwin en Erica u een fantastische en onvergetelijke avond bezorgen.

Bestel nu uw kaarten!
De finale van deze eerste editie van de verkiezing Amstelveense Ondernemer van het Jaar vindt plaats op dinsdag 14 november bij KPMG. De avond start om 20.00 uur en wordt om 22.00 uur afgesloten met een feestelijke netwerkborrel.

De kaartverkoop is inmiddels gestart en het aantal plaatsen is beperkt, dus zorg dat u erbij bent. Bestel nu hier uw kaarten. De ticketprijs bedraagt slechts €20 per persoon.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here