De genomineerden van de verkiezing Amstelveense Ondernemer van het Jaar 2019-2020 zijn bekend!

0
2243

Uit 41 aanmeldingen zijn 12 bedrijven geselecteerd die doorgaan naar de finale. Drie bedrijven in elke categorie: Startup, ZZP, MKB tot 50 fte, MKB vanaf 50 fte. Dat was een hele uitdaging voor de werkgroep selectie, want wat een fantastisch ondernemerschap kent Amstelveen!

Margriet Rienks – Boekhandel Libris Venstra – Ondernemer van het Jaar 2017-2018 en lid van de werkgroep selectie: “Hard gewerkt met het selectieteam, dossiers bestudeerd, websites bekeken, was geweldig om te doen. Wordt een moeilijke keus voor de jury. Ik wens alle genomineerden veel succes!”

Margriet Rienks van Boekhandel Libris Venstra

Genomineerd in de categorie Startup
ANNA Amstelveen
Digital Wizards
RobotWise

Genomineerd in de categorie ZZP
AKER uitvaarten – Eva de la Mar
Anja de Die Coaching & Training – Anja de Die
Buro Acting – Rinco van der Baan

Genomineerd in de categorie MKB tot 50 fte
AVB Language Group
DAY Foodbar
Koudijs

Genomineerd in de categorie MKB vanaf 50 fte
Kragtwijk Catering / Langerhuize
Bangroep (Volvo)
MPG

Alle kandidaten verdienen een podium

Alle 41 kandidaten verdienen het om in de ‘spotlights’ te staan en dingen daarom mee voor de Publieksprijs. Vanaf 1 juli tot 1 november kan je online via deze website stemmen op jouw favoriete onderneming. De 10 met de meeste stemmen gaan door naar de finale. Op 15 november wordt tijdens de Grande Finale avond bij KPMG tevens bekend gemaakt wie deze prijs heeft gewonnen.

Verdere procedure

  • 1 juli tot 1 november: Publieksstemming.
    Alle ondernemingen die voldoen aan de criteria en de gevraagde informatie hebben geleverd maken kans op de Publieksprijs. De winnaar wordt gekozen door het publiek en het stemmen verloopt via internet.
  • 2 september: Mediatraining.
  • 29 oktober: Voorverkiezing.
    Presentaties van de twaalf genomineerde ondernemingen voor de jury. De jury kiest de beste ondernemer per categorie en de overall winnaar. Deze keuze wordt pas op de verkiezingsavond bekend gemaakt
  • 15 november: Grande finale!
    Tijdens een feestelijke Grande Finale wordt bekend gemaakt welke ondernemer de beste is binnen zijn categorie en wie ‘Amstelveense Ondernemer van het Jaar 2019-2020’ is. Daarnaast wordt ook de winnaar van de Publieksprijs bekend gemaakt.

 

Alle genomineerden kregen afgelopen week voor de bekendmaking van de nominaties bezoek van de werkgroep. Jeroen franken van Blue fish Social media maakte enkele korte impressies van deze bijzondere momenten.

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here