De twaalf genomineerden zijn bekend!

Wie wordt dit najaar dé Amstelveense Ondernemer van het Jaar?

Door de selectiecommissie zijn de 12 ondernemingen genomineerd die gaan strijden om de titel Amstelveense Ondernemer van het Jaar 2022-2023. Drie in elke categorie (Start-up, ZZP, MKB tot 50 werknemers en MKB met meer dan 50 werknemers).

Genomineerd zijn:

In de categorie Start-up

In de categorie ZZP

In de categorie MKB tot 50 werknemers

In de categorie MKB vanaf 50 werknemers

Procedure

Via een uitgebreid traject kiest de jury in de komende maanden per categorie een winnaar en één bedrijf dat dé Amstelveense Ondernemer van het jaar 2022-2023 wordt.

Alle deelnemers dingen mee voor de Publieksprijs!

Meer dan 60 bedrijven werden aangemeld, waarvan 31 zich kandidaat stelden. Uit 31 kandidaten koos de selectiecommissie 12 ondernemers die gaan strijden om de titel. Let wel: de kandidaten die niet genomineerd zijn maken wel kans op de felbegeerde Publieksprijs! Stemming hiervoor verloopt online en start op 1 september 2022.

Over de verkiezing.

De verkiezing wordt dit jaar voor de 3e keer georganiseerd door de Gemeente Amstelveen en de Ondernemersvereniging Amstelveen (OA) om hun waardering te uiten voor het Amstelveense ondernemerschap. Zij worden daarbij ondersteund door de Koninklijke Horeca Amstelland (KHN) en de Vereniging voor Amstelveense Detaillisten (VAD). De verkiezing biedt ondernemers een breed podium om zich te presenteren en te profileren, zowel binnen als buiten Amstelveen. De winnaars worden voorgedragen voor de Ondernemingsverkiezing van Noord-Holland 2023.

www.ovhj-amstelveen.nl 

Category: Nieuws
Tags: Nieuws
Volgend bericht
Partner aan het woord: INTO business Amstelland
Vorig bericht
Aftermovie Grande Finale 2019-2020