Genomineerd in de categorie MKB tot 50 fte: Jeroen Hypotheekadvies

Onder leiding van Jeroen Pijnaker gaat Jeroen Hypotheekadvies als een raket. Samen met zijn team helpt hij mensen in heel Nederland bij de financiering van hun droomwoning. In drie jaar tijd rondde zijn team meer dan 550 hypotheekaanvragen succesvol af. Samen goed voor ruim € 200 miljoen aan hypotheken. 

Ondernemersdrang
Voor de start van zijn eigen onderneming werkte Jeroen al 15 jaar in de hypotheekbranche. Na 10 jaar in loondienst voor verschillende banken en advieskantoren, is hij in 2014 als ZZP’er gestart en vanaf 2017 als franchisenemer bij een landelijk hypotheekadvieskantoor. Super leerzaam natuurlijk, maar zijn handen jeukten om zijn eigen plannen door te voeren. Een eigen naam, logo, marketing en werkwijze.

Alleskunner
In mei 2019 nam hij de stap en startte zijn eigen hypotheekadvieskantoor. Omdat hij vooral persoonlijk, duidelijk en transparant wilde werken, koos hij de eenvoudige naam Jeroen Hypotheekadvies. Vanuit een klein kantoortje aan de Keizer Karelweg in Amstelveen verzorgde hij het gehele hypotheektraject voor zijn klanten, maar deed hij ook alle marketing, communicatie en afhandeling allemaal zelf.

Belang van online
Mensen gaan tegenwoordig zelf online op zoek naar een goede hypotheekadviseur. Dat had Jeroen wel door. Daarom zorgde hij niet alleen dat hij goed vindbaar was online, maar liet hij zijn klanten online over hem vertellen. Na elk succesvol hypotheektraject vroeg hij een beoordeling achter te laten. Het resultaat? Meer dan 300 beoordelingen op Advieskeuze.nl, met een gemiddeld cijfer van 9.9. En 5 van de 5 sterren op Google met meer dan 200 beoordelingen!

Succesformule
Vanwege het succes raakte de groei van het bedrijf al snel in een stroomversnelling. Hij nam personeel aan, groeide uit zijn kantoor en verhuisde in 2020 naar een groter kantoor aan de Stroombaan. Maar de ambities waren groter: een jaar later werd er een eigen pand aangekocht aan het Hueseplein, wat vervolgens compleet gestript en duurzaam verbouwd werd.

Kansen pakken
Vanuit klanten kwam steeds vaker de vraag of Jeroen Hypotheekadvies ook de verzekeringen kon regelen. In plaats van losse contactpersonen zouden ze liever één aanspreekpunt voor hun hele financiële situatie hebben. Eigenlijk een hele logische volgende stap, dus besloot Jeroen het dienstenaanbod  in 2022 uit te breiden met advies, bemiddeling en beheer rondom schadeverzekeringen.

What’s next
Om het persoonlijke karakter te behouden, ziet Jeroen het niet snel gebeuren dat hij twintig man personeel aanneemt. Maar als het zo door blijft gaan, zal de ondernemer wel een slag moeten maken. Hoe dat eruit zal zien? Zijn glazen bol is nog troebel. Hij laat het ondernemerschap gewoon op zich afkomen en blijft doen wat goed voelt. Dat heeft hem tot nu toe alleen maar goeds gebracht!

Category: Nieuws
Tags: Nieuws
Volgend bericht
Genomineerd in de categorie MKB tot 50 fte: Het Fietshuys
Vorig bericht
Genomineerd in de categorie MKB tot 50 fte: Naeckte Brouwers