Genomineerd in de categorie MKB vanaf 50 fte: Kragtwijk Catering / Langerhuize

Het mag feestje zijn bij Kragtwijk Catering

Van de catering voor een chic diner of een mooi event tot een op maat gemaakt lifestyle voedingsadvies voor uw medewerkers. Van een complete lunch tot energieke tussendoortjes bij vergaderingen; onze medewerkers verzorgen het graag. Onze focus ligt op smaakvol en lekker eten: vers, vol kruiden en specerijen, puur en eerlijk. Het mag een feestje zijn, daar gaat het om bij ons.

De naam Kragtwijk Catering zal geen Amstelvener onbekend zijn. De wortels van het familiebedrijf voeren terug naar de jaren ’60, toen vader Frans Kragtwijk zijn cateringbedrijf startte. Nu, ruim vijftig jaar later, staat er een prachtig, ambachtelijk en veelzijdig full-service cateringbedrijf. Joost Kragtwijk is inmiddels vijfentwintig jaar eigenaar en samen met 70 collega’s iedere dag hard aan het werk om het feestje waar te maken.

Na de recente overname van Langerhuize is een ijzersterke combinatie ontstaan van de culinaire perfectie van Kragtwijk en de productiekracht van Langerhuize.

Vanuit de kosjere keuken van Langerhuize worden traditionele Israëlische gerechten in een modern jasje bereid. Deze maaltijden vliegen de hele wereld over, door de leveringen aan vele premium luchtvaartmaatschappijen waaronder KLM, Etihad, Air France, Alitalia en vele anderen.

Wij zijn geen doorsnee cateringbedrijf.

Mensen zijn zich steeds beter bewust dat voeding dé brandstof voor het lichaam is. We willen weten waar ons eten vandaan komt, welke voedingsstoffen we tot ons nemen en wat voeding voor ons lichaam kan betekenen. Wij zien onszelf ook als de informatieverschaffer. Wij gaan graag met u aan tafel voor een inspirerend gesprek om uw vragen en wensen te matchen met de vele mogelijkheden die wij kunnen bieden.

Met ons team van ambachtelijke chefs, inspirerende diëtistes, gepassioneerde bakkers, hebben wij een schat aan kennis in huis om u, uw medewerkers of gasten te inspireren en te verrassen met de lekkerste gerechten, leuke weetjes en interessante informatie.

“Gasten verrassen door inspirerende mensen en regionale producten van de beste kwaliteit. Dat is Kragtwijk.”

 

T. 020-6413828
E: info@kragtwijk.nl
W: www.kragtwijk.nl

Category: Nieuws
Tags: Nieuws
Volgend bericht
Genomineerd in de categorie MKB vanaf 50 fte: MPG.
Vorig bericht
Genomineerd in de categorie MKB tot 50 fte: AVB Language Group