Genomineerd in de categorie MKB vanaf 50 fte: MPG.

Mensen bereiken, en misschien zelfs raken, met verhalen die er voor hen toe doen. Dat is eigenlijk wat wij het liefst doen; binnenkomen bij mensen met ijzersterke content.

En dat doen we misschien wel bij iedereen in Nederland. Dus ook bij jou hier in Amstelveen. Want zonder dat je het weet ligt er zeer waarschijnlijk wel eens iets van ons bij jou thuis. Wij zijn bijvoorbeeld medeverantwoordelijk voor de Kampioen van ANWB, NS Spoor en de Allerhande.

Bij ons valt kerst in augustus

Wij maken namelijk content. En via die content vertellen wij het verhaal van onze opdrachtgevers. Dat kan een filmpje over jouw pensioen zijn voor APG, of een mooie foto voor Rituals, een heel blog voor UWV of alle recepten die je maar kunt bedenken voor Allerhande. Wij ontwikkelen én testen alle receptuur voor Allerhande. Er waaieren dan ook de hele dag de lekkerste geuren uit onze eigen keuken door ons kantoor. In augustus eten we al kalkoen en in januari zoeken we paaseitjes. We werken graag vooruit.

Misschien wel het lekkerste bureau van Nederland

Wist je bijvoorbeeld dat er in Nederland met kerst 6 miljoen keer een Allerhandegerecht op tafel staat dat bij ons ontwikkeld is? Niet voor niets zeggen we wel eens dat MPG. misschien wel het lekkerste bureau van Nederland is.

We voelen ons thuis in Amstelveen

Bij MPG. werken meer dan 85 mensen. Van contentstrategen, creatieven en designers tot projectmanagers, videoproducers en receptontwikkelaars. Met z’n allen werken we vooral voor grote A-merken. En dat doen we al sinds 1972. Daarmee zijn we het oudste bureau van Nederland (denken we zelf). We zitten al meer dan 35 jaar in Amstelveen. Er wonen ongeveer 45 collega’s in Amstelveen of in een straal van 5 kilometer er omheen.

We voelen ons hier best thuis dus!

Stroombaan 4
1181 VX Amstelveen
+31 (0)20 547 3640
www.mpg.today

Volgend bericht
Genomineerd in de categorie MKB vanaf 50 fte: Bangroep Volvo
Vorig bericht
Genomineerd in de categorie MKB vanaf 50 fte: Kragtwijk Catering / Langerhuize