Genomineerd in de categorie Startup: ChargeMakers

ChargeMakers laadt overal op met haar tijdelijke laadpunten. Het idee dat laden overal mogelijk moet zijn, ook waar geen of onvoldoende laadpalen zijn, was voor Caspar Schoenmakers in 2019 de inspiratie om hun Mobiele Laadplein in-house te ontwikkelen en te beginnen met de verhuur. 

In 2020 zijn ook Mobiele Laadpalen aan de huurvloot toegevoegd en kan je bij ChargeMakers terecht voor de aanschaf en installatie van vaste laadpunten – thuis of op kantoor. 

“Ondertussen groeiden we uit ons jasje en zijn we neergestreken in Amstelveen aan de Bouwerij waar we ruimte hebben om te groeien met onze huurvloot, (snel)laders en qua mensen.” Naast Caspar werkt zijn vrouw Cathelijn ook mee met ChargeMakers. “Leuk om dit samen op te bouwen. Al is nu wel de tijd gekomen om mensen aan het team toe te voegen zodat we de groei door kunnen zetten.”

Die groei komt onder andere uit een van onze recentste projecten; een snellader met een accu in netcongestiegebied – snelladen waar dat eigenlijk niet kan. “Back to our roots dus, met een innovatieve oplossing die onze klanten vooruit helpt. We zijn tenslotte nog lang niet klaar met onze missie om de overgang naar elektrische mobiliteit te versnellen.”

“Gaaf dat ons werk gewaardeerd wordt met deze mooie nominatie van de OVHJ in Amstelveen!”

Category: Nieuws
Tags: Nieuws
Volgend bericht
Genomineerd in de categorie Startup: Clappform
Vorig bericht
Genomineerd in de categorie Startup: Café Restaurant Heisa