Genomineerd in de categorie ZZP: Mind Direction Marie-José Giebels

Mind Direction helpt bij het verhogen van de omzet, door de kwaliteit van de salesgesprekken significant te verbeteren.

Over Mind Direction

Gedrag heeft Marie-José altijd ontzettend geïntrigeerd. Haar eigen gedrag en dat van anderen mensen. Hoe komt het dat we allemaal zo verschillend doen, denken en reageren? Na een 4 jarige NLP studie werd haar een hoop duidelijk. De inzichten die ze daar opdeed zijn van onschatbare waarde. Dit moesten anderen ook leren! Deze inzichten heeft ze gecombineerd met haar ervaring aan de in- en verkoopkant. Via het Sales Succes Systeem dat ze ontwikkelde, deelt ze al haar opgedane kennis met jou.

Vóór ze in 2008 begon met Mind Direction, gaf Marie-José leiding aan een team van 30 mensen bij een mediabureau. Samen waren ze verantwoordelijk voor de radio & tv contracten van hun adverteerders. Met een inkoopbudget van 200 miljoen euro, heeft ze een schat aan ervaring kunnen op doen, in zowel inkoop als verkoop. De onderhandelresultaten voor hun adverteerders moest ze namelijk ook verkopen aan hen, met een procurementafdeling die meekeek. Het kennen van beide kanten van de onderhandeltafel helpt Marie-José nog altijd. En zij gunt het andere ondernemers, om ook toegang te hebben tot deze kennis.

Doelgroep

De klanten van Mind Direction zijn dienstverlenende organisaties die streven naar langetermijn-relaties met hun klanten. Hun account managers hebben een adviserende rol. En net als Marie-José, geloven zij in verkopen op waarde.

Bij Mind Direction leer je niet alleen de verkoopvaardigheden, maar ook de mindset en de structuur die horen bij succesvolle sales. Als je kan verkopen op waarde kan je verkopen zonder te verkopen. En dat is niet alleen prettig voor jezelf, maar vooral ook voor jouw klant! 

Category: Nieuws
Tags: Nieuws
Volgend bericht
Partner aan het woord: de Loogman Groep
Vorig bericht
Genomineerd in de categorie ZZP: MI Network Ewout Witte