Genomineerd in de categorie ZZP: Rinco van der Baan – Buro Acting

Rinco: ‘Ondernemen is de juiste golf pakken’

‘Mogelijkheden zien en daar met open ogen en armen wijd, pats boem in jumpen.’ Je ziet het helemaal voor je, de energieke Rinco die er helemaal voor gaat.

’25 jaar geleden rolde ik in een modellen carrière, die me leidde naar het acteren en vervolgens sprong ik op de volgende golf; acteertrainen. En daar vond ik mijn passie, acteren en trainingen geven.’

Niet onverdienstelijk want met een bovenmodale jaaromzet is Rinco van der Baan met Buro Acting een opmerkelijke ZZP-er in de verkiezing. ‘Ik zet maandelijks ook zo’n 60 andere acteurs aan het werk, zodat ik meerdere inkomstenbronnen heb en mijn klanten nooit teleurstel.’

Al 25 jaar geeft hij trainingen aan grote corporaties en instellingen. ‘Ik heb altijd een ondernemende spirit gehad. Ik ben van de stempel loon naar werken en toen ik gevraagd werd als model en daar goed voor betaald werd gooide ik daar mijn ziel en zaligheid in.’

Rinco was gefocust met zijn portfolio bezig en ging pro actief bureau’s langs, een echte ondernemer dus. ‘Als ondernemer moet je investeren in jezelf. Acht jaar volgde ik acteerlessen bij de meest gerenommeerde acteeropleidingen. Ging in de leer bij verschillende yoga scholen, want die balans is erg belangrijk, zodoende heb ik nu een goedlopend bedrijf.’

‘Zo onderneem ik nog steeds, ik hou m’n ogen goed open en investeer. Ik merk momenteel dat preventie en controle over jezelf meer aandacht krijgt bij bedrijven. Daar zie ik kansen en daarom lanceer ik mijn eigen trainingen die een combinatie van agressie trainingen en mindfullness zijn.’ Zonder ooit zweverig te worden benadrukt hij. Energiek vertelt hij onder andere over Panta Rhei en het ROC waar hij graag over ondernemerschap praat. Plannen zat bij de bevlogen Amstelvener. Een rasondernemer en terecht genomineerd voor de prijs voor Ondernemer van het Jaar.

Interview afgenomen door: Hans Breuker | De Relatiemarketeers

www.buroacting.nl

 

 

Category: Nieuws
Tags: Nieuws
Volgend bericht
Genomineerd in de categorie Startup: ANNA Amstelveen
Vorig bericht
Genomineerd in de categorie ZZP: Anja de Die – Coaching & Training