Categorie MKB vanaf 50 fte, vlnr: Marcel Joosten – Centralpoint.nl, Muriëlle Springer – KinderRijk, Brian Speelman – Centralpoint, Nynke Atema – KinderRijk, Russell Barnes – Profs4U

Op maandag 4 september kregen de genomineerde ondernemers een hele middag mediatraining bij Tomeloos marketing en communicatie, in samenwerking met Maureen Veurman van Uw Persvoorlichter.

Na een welkomstwoord van eigenaar en directeur José Boesten van Tomeloos, startte de training, waarin de deelnemers leerden om zichzelf en hun bedrijf goed te presenteren voor de pers, de jury en het grotere publiek, zowel bij een presentatie op het podium als op film.

Categorie MKB tot 50 fte, vlnr: Marco en Léoni Kok – KOK Advies, Pier Rienks – Boekhandel Venstra, Rémi van Adrichem – RM Plants.

Allemaal zaken waar de ondernemers de komende maanden mee te maken krijgen. Niet alleen in het kader van de verkiezing van Amstelveense Ondernemer van het Jaar, maar ook in de toekomst van hun ondernemerschap.

Er werd onder andere aandacht besteed aan stemgebruik, woordkeuze, overtuigingskracht en contact maken. Maar ook omgaan met spanning en zelfs podiumvrees kwam aan de orde.

Categorie Startups, vlnr: Rob de Ruyter – Fun Center Amstelveen/Poel’s Up, Bastiaan Burgwal – Sparkholder, Tim Jenniskens en Marc van de Kuilen – Fanbased

 

Het werd een zeer leerzame middag en we kijken uit naar de resultaten tijdens de finale-avond op 14 november.

Wilt u op deze geweldige finale-avond aanwezig zijn? De kaartverkoop is inmiddels gestart!

Klik hier voor de kaartverkoop

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here