Voor de verkiezing van de Amstelveense Ondernemer van het Jaar 2017-2018 zijn de Ondernemersvereniging Amstelveen (OA) en de Gemeente Amstelveen op zoek naar:

De échte uitblinkers van ondernemend Amstelveen

in de categorieën MKB tot 50 fte, MKB vanaf 50 fte en Start ups (jonger dan 3 jaar)

Darshan van Egmond, directeur van de OA: “Al jaren ontmoet ik bevlogen ondernemers die hun bedrijven met passie runnen. En ik word nog regelmatig verrast door bijvoorbeeld een onderscheidend aanbod, een innovatief idee of een mooie keuze van een bedrijf op het gebied van duurzaamheid of maatschappelijke betrokkenheid.

Met de verkiezing van de Amstelveense Ondernemer van het Jaar willen wij deze bedrijven de erkenning geven die zij verdienen. En zo kan iedereen met trots kennis nemen van deze uitblinkers. Dat is goed voor Amstelveen en stimuleert het Amstelveense ondernemerschap.”

V.l.n.r. Wethouder Maaike Veeningen (Gemeente Amstelveen), Darshan van Egmond (Ondernemersvereniging Amstelveen) en Tom van Dijk (Gemeente Amstelveen)

Met de verkiezing van de Amstelveense Ondernemer van het Jaar willen wij deze bedrijven de erkenning geven die zij verdienen.

Prachtig podium voor bedrijven

Ook het team Economische Zaken van de Gemeente Amstelveen is enthousiast. Wethouder Maaike Veeningen: “Deze verkiezing laat zien hoeveel geweldige bedrijven de stad telt. En hoe sterk onze lokale economie is. In de afgelopen crisisjaren deed Amstelveen het altijd iets beter dan de rest van het land, dat zegt veel. Als ik aan het eind van de rit dan de finalisten op het podium zie staan, ben ik echt trots.”

Tom van Dijk en Mariska Leising, accountmanagers Bedrijven bij de Gemeente Amstelveen: “Tijdens onze bedrijfsbezoeken zien we prachtige bedrijven voorbijkomen, elke week opnieuw. Van klein tot groot en van familiebedrijven tot MKB en kansrijke starters. Deze verkiezing maakt het beste van ons bedrijfsleven zichtbaar. Dus kom maar op met die kandidaten!”

In de afgelopen crisisjaren deed Amstelveen het altijd iets beter dan de rest van het land, dat zegt veel.

4 REACTIES

  1. Het is voor mij niet duidelijk of je een bedrijf/ondernemer kan nomineren of dat een bedrijf zichzelf moet nomineren

    • Hallo Myrthe,
      Bedankt voor je reactie. Je kunt zowel je eigen bedrijf nomineren als dat van een andere ondernemer. Als je het aanmeldformulier invult, wordt dat vanzelf duidelijk. Succes!

  2. Amstelveen heeft een grote groep ouderen, zelfs zeer ouderen. De zorgfunktie voor hen ligt bij een paar grote zorgbedrijven die hun best doen om hun bedrijf groot te maken wat betreft zorg maar ook personeelsbeleid en scholing, duurzaamheid etc. Zij vervullen een dienst ten opzichte van heel Amstelveen en leveren veel banen.
    Ik vind dat ook zij een amstelveens bedrijf zijn en mee zouden moeten doen aan de OVHJ verkiezing mischien in een aparte categorie. Ik denk daarbij aan de Zonnehuisgroep, Brentano, Amstelring, Zorg Samen en nog een aantal kleinere bedrijven.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here