Interview Wethouder Economische Zaken Floor Gordon

0
1765

Met de verkiezing willen de initiatiefnemers Gemeente Amstelveen en Ondernemersvereniging Amstelveen de Amstelveense bedrijven de waardering geven die zij verdienen. Wethouder Economische Zaken Floor Gordon:“Amstelveen heeft meer dan 10.000 ondernemers met een grote verscheidenheid. Van ZZP’er tot beursgenoteerde multinational, van Startup tot MKB. Allemaal ondernemers en bedrijven die ieder op hun eigen manier een bijdrage leveren aan de Amstelveense economie. Er is ook grote betrokkenheid bij de Amstelveense samenleving. Ik heb al verschillende bedrijventours gedaan door Amstelveen en al veel mooie bedrijven bezocht. Daar heb ik de inzet, ondernemerskracht en betrokkenheid van onze ondernemers mogen ervaren. Ben je zelf zo’n betrokken en bevlogen ondernemer. Geef je dan op voor de Ondernemer van het Jaar Verkiezing. Meld je nu aan!”

Samen met de Ondernemersvereniging Amstelveen organiseren we dit jaar de tweede ‘Amstelveense Ondernemer van het Jaar’ verkiezing. Dit doen we om onze waardering te uiten voor de ondernemers en om de diversiteit aan bedrijven die Amstelveen kent bredere bekendheid te geven. We zijn op zoek naar de beste ondernemers van Amstelveen dus!

“Iedere keer opnieuw werd ik geraakt door de inzet, ondernemerskracht en betrokkenheid van onze ondernemers.”

Er zijn vier categorieën bij de verkiezing van de ondernemer van het jaar: ZZP, Startup, MKB tot 50fte en MKB vanaf 50fte. Per categorie worden drie ondernemers genomineerd. Alle deelnemers maken dit jaar kans op de publieksprijs, waarop straks via internet gestemd kan worden. Daarnaast zal de jury per categorie een winnaar aanwijzen. Van deze vier winnaars wordt één ondernemer de Amstelveense Ondernemer van het Jaar 2019-2020.

Op vrijdag 15 november, de Dag van de Ondernemer, sluiten we af met een feestelijke Grande Finale bij KPMG en maken we bekend welke ondernemers de winnaars zijn van de verkiezing van dit jaar. De Amstelveense Ondernemer van het Jaar zal daarnaast worden voorgedragen voor de Ondernemersverkiezing Noord Holland 2020.

Maar voordat het zover is, moet er nog een hoop gebeuren. Waaronder het vinden van alle leuke, bijzondere, en innovatieve ondernemers die kans zouden moeten maken om ondernemer van het jaar te worden. Wij hopen dat veel ondernemers meedoen of worden voorgedragen. En daar kunnen we jouw hulp goed bij gebruiken! Misschien ben je zelf zo’n bevlogen ondernemer die niet bij de verkiezingen mag ontbreken. Of ken je in je omgeving een ondernemer die absoluut mee moet doen. Tot 1 juni 2019 kun je je opgeven, of iemand voordragen.

Natuurlijk hopen we je ook te zien bij de finale en bekendmaking van de uitslag van de verkiezing op 15 november. We kijken uit naar een bijzondere avond: de tweede verkiezing van de Amstelveense Ondernemer van het Jaar. Een verkiezing die wat ons betreft nog vaak herhaald zal worden.

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here