Wie wordt het? Dat is de vraag die me deze weken vooral bezig houdt. Welke ondernemer maakt tijdens de voorverkiezing op 29 oktober aanstaande een onuitwisbare indruk op de vakjury? En wie wint straks de Publieksprijs?

De Amstelveense Ondernemer van het Jaar verkiezing stimuleert ondernemers om het beste uit zichzelf te halen. Samen met de Accountmanagers Bedrijven van de gemeente Amstelveen en een afvaardiging van de jury, bezocht ik een paar weken geleden de twaalf genomineerde ondernemers/ondernemingen. Net als bij de vorige verkiezing was ik weer geraakt door hun enorme passie en gedrevenheid.

Als een vis in het water

Als directeur van de OA geniet ik enorm van zo’n verkiezingsjaar. Ik voel mij als een vis in het water. Nog meer dan anders komt het nu namelijk aan op presenteren, verbinden, communiceren, aanjagen, relaties onderhouden met sponsors, de pers en andere belanghebbenden, betrokkenheid en ondernemerschap. Alles wat ik leuk vind aan mijn werk. Dat geeft zoveel energie!

Je wordt niet zomaar Ondernemer van het Jaar

Voor de tweede keer organiseren de Ondernemersvereniging Amstelveen en Gemeente Amstelveen de verkiezing Ondernemer van het Jaar. Al eerder schreef ik dat Amstelveen met ongeveer 10.000 ondernemers een economische hoogvlieger op Europees niveau is. Met deze verkiezing willen wij onze waardering uiten aan MKB ondernemers en de diversiteit van het Amstelveense ondernemerslandschap voor het voetlicht brengen. In samenwerking met Jeroen Franken van Blue Fish Social Media voeren we actief campagne op social en moedigen we de kandidaten aan om hetzelfde te doen. Tegelijkertijd geven we hiermee ook een kijkje achter de schermen van het verkiezingstraject.

Het verkiezingstraject in een notendop

  • Er zijn vier categorieën: ZZP, Startup, MKB tot 50fte en MKB vanaf 50fte.
  • Bedrijven worden beoordeeld door een vakkundige jury op criteria zoals strategie en visie, communicatie, personeel, duurzaamheid/maatschappelijk verantwoord ondernemen en lokale betrokkenheid.
  • Per categorie wordt een winnaar door de jury aangewezen.
  • Van deze vier winnaars wordt één ondernemer de Amstelveense Ondernemer van het Jaar 2019-2020.
  • Alle deelnemende bedrijven maken kans op de Publieksprijs.
  • Dé Amstelveens Ondernemer van het Jaar wordt voorgedragen voor de Ondernemersverkiezing Noord-Holland.

Dank aan alle sponsors en voor ieders inzet

Zonder partners geen verkiezing. Daarom wil ik van deze gelegenheid gebruik maken om de gemeente, alle sponsors, partners en Amstelveense bedrijven hartelijk te bedanken voor de fijne samenwerking, inzet en bijdrage. In het bijzonder onze hoofdsponsors: In het bijzonder onze hoofdsponsors: Rabobank Amstel en Vecht, KPMG, Centralpoint, Loogman Groep en AmstelveenZ.

Op naar de Grande Finale!

Op 15 november, de Dag van de Ondernemer, vindt de Grande Finale plaats bij KPMG. Jelena van Baaren (Event Manager OA), Tom van Dijk, Wendy Masselink en ik zijn volop bezig met de voorbereidingen. Het belooft weer een spetterend evenement te worden.

Alle genomineerden wens ik veel geluk toe! Ik duim met jullie mee voor een mooie verkiezingsuitslag.

Wil je meer weten over het netwerk van de Ondernemersvereniging Amstelveen?

Of een keer ‘sfeer proeven’ bij één van de vele events die wij organiseren? Aarzel niet om contact met mij op te nemen: darshan@oa-amstelveen.nl.

Graag tot ziens!

Darshan Sloot
Directeur Ondernemersvereniging Amstelveen
www.oa-amstelveen.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here