Multicopy The Communication Company | Amstelveen heeft de prestigieuze Award als snelstgroeiend bedrijf van 2016 gewonnen. Deze prijs werd uitgereikt tijdens de 21ste Conventie van Franchise Services Inc. Ondernemer Tico de Mulder, woonachtig in Ouder-Amstel, nam de prijs in ontvangst.

“Eindelijk is er weer een lichte groei in de grafische branche in Europa. In Amerika is dat al iets langer aan de hand, maar de groei is beperkt. Tijden zijn veranderd. Maar Tico de Mulder en zijn team hebben laten zien dat je de markt kunt verslaan. Hun groei met 36% is werkelijk fenomenaal”, aldus President en ceo van Franchise Services in Amerika, Don Lowe.

Kennis en talent
Lowe: “Multicopy Amstelveen heeft erg veel geïnvesteerd in kennis, talent en creativiteit. Dat zie je met name aan hun signoplossingen. Ze maken complete gevelreclame, maar ook bedrijfspresentaties. Billboards, beursstands, autoreclame… ze maken het allemaal. Daarmee vallen hun klanten extra op tussen hun concurrenten.

Tico de Mulder: “Het is geweldig om zo’n prijs te krijgen. We hebben met het hele team een behoorlijke transitie gemaakt in de afgelopen jaren. Van druk naar print; van print naar totaaloplossingen in communicatie. Want of het nu om sign gaat of apps, websites of persoonlijke direct mail; om promotieartikelen of bedrijfskleding: we bedenken en maken het tegenwoordig allemaal. Zo is alles op elkaar afgestemd en maken we totaalcampagnes binnen redelijke budgetten. Dat we zo gegroeid zijn, kan ook alleen als je een team mensen hebt die er erg gemotiveerd voor gaan. Wat mij opvalt, is dat naarmate we steeds meer zijn gaan doen als Multicopy The Communication Company, iedereen – van medewerker tot klant – het allemaal nog leuker is gaan vinden. Wij zijn er dan ook helemaal klaar voor om nog verder te groeien. Samen met de klanten.”

Tico de Mulder viel overigens nog meer in de prijzen. Met zijn vestigingen staat hij ook in de Top 10 van grootste Multicopy-bedrijven.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here