“Amstelveen kent vele ondernemers, in alle soorten en maten. Van eenpitter tot beursgenoteerde multinational, van fietsenmaker tot accountantskantoor. Ondernemers en bedrijven die ieder op hun eigen wijze een bijdrage leveren aan de Amstelveense economie. Ik heb aan veel verschillende bedrijven een bezoek mogen brengen, en iedere keer opnieuw raakt de enorme bevlogenheid van de ondernemers me. Er is ook grote betrokkenheid bij de Amstelveense samenleving.

Samen met de Ondernemersvereniging Amstelveen organiseren we dit jaar de eerste ‘Amstelveense Ondernemer van het Jaar’ verkiezing. Dit doen we om onze waardering te uiten voor de ondernemers, en om de diversiteit aan bedrijven die Amstelveen kent bredere bekendheid te geven. Op zoek naar de beste ondernemers van Amstelveen dus!

Iedere keer opnieuw word ik geraakt door de enorme bevlogenheid van ondernemers

Er zijn drie categorieën bij de verkiezing van de ondernemer van het jaar: startups, ondernemingen tot 50 werknemers en ondernemingen met 50 werknemers of meer. Per  categorie worden drie ondernemers genomineerd. Alle negen genomineerden maken kans op de publieksprijs, waarbij mensen via internet kunnen stemmen. Daarnaast zal de jury per categorie een winnaar aanwijzen. Van deze drie winnaars wordt één ondernemer de Amstelveense Ondernemer van het Jaar 2017/2018.

Op 14 november is het dan zover: tijdens de finale-avond bij KPMG maken we bekend welke ondernemers de winnaars zijn van de verkiezing van dit jaar. De Amstelveense Ondernemer van het Jaar zal daarnaast worden voorgedragen voor de Ondernemersverkiezing Noord Holland 2018.

Maar voordat het zover is, moet er nog een hoop gebeuren. Waaronder het vinden van alle leuke, bijzondere, en innovatieve ondernemers die kans zouden moeten maken om ondernemer van het jaar te worden. Wij hopen dat veel ondernemers meedoen of worden voorgedragen. En daar kunnen we jouw hulp goed bij gebruiken! Misschien ben je zelf zo’n bevlogen ondernemer die niet bij de verkiezingen mag ontbreken. Of ken je in je omgeving een ondernemer die absoluut mee moet doen. Tot 14 augustus kun je je opgeven, of iemand voordragen.

Natuurlijk hopen we je ook te zien bij de finale en bekendmaking van de uitslag van de verkiezing op 14 november. We kijken uit naar een bijzondere avond: de eerste verkiezing van de Amstelveense Ondernemer van het Jaar. Een verkiezing die wat ons betreft nog vaak herhaald zal worden. En aangezien we zelfs het Rijksmuseum hebben weten te inspireren, moet dat vast goed komen 🙂

Volgt u ons ook?

Maaike Veeningen
Wethouder Economische Zaken
Gemeente Amstelveen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here