‘We zijn bijzonder trots dat we mediapartner zijn van de verkiezing van Amstelveense Ondernemer van het Jaar. Met ons puur lokale mediamerk AmstelveenZ zijn we altijd op zoek naar lokale verbindingen. Wij zijn van mening dat ondernemers de motoren van de Amstelveense economie zijn en dat deze verkiezing een fantastische stimulans is voor het ondernemersklimaat in Amstelveen.

Toen we twee jaar geleden uit het niets begonnen met AmstelveenZ, merkten we al snel dat bijzonder veel Amstelveense ondernemers met een ongekend grote gedrevenheid hun bedrijf of onderneming runnen. We hebben inmiddels talloze ontmoetingen gehad en ook interviews gehouden met Amstelveense ondernemers en de ongetemde passie straalt er keer op keer vanaf. Dat ervaren we als zeer bijzonder.

de ongetemde passie straalt er keer op keer vanaf

We besteden zowel in ons magazine als via onze online-kanalen veel aandacht aan ondernemers, dus we hoefden niet lang na te denken toen we het aanbod kregen om mediapartner te worden. Met zo’n bruisend ondernemersklimaat was het ook eigenlijk de hoogste tijd om een officiële ondernemersverkiezing uit te schrijven: Ondernemersvereniging Amstelveen is terecht in dat gat gedoken en heeft het met verve opgepakt. 

Na partnerschappen met Jazz in het Dorp en de AmstelveenZ Lentemarathon zien we de samenwerking met de verkiezing Amstelveense Ondernemer van het Jaar als een ultieme kans om ondernemers het platform te geven dat ze verdienen, maar natuurlijk ook om ons verder te wortelen in de Amstelveense samenleving.

Het zal zeker niet eenvoudig worden om de Amstelveense Ondernemer van het Jaar te kiezen: er zijn zoveel bedrijven die aanspraak maken dat wij ook zeer benieuwd zijn wie er uiteindelijk met de hoofdprijs vandoor gaat. We gaan de ontwikkelingen op de voet volgen: u leest het laatste nieuws rondom deze verkiezing via AmstelveenZ! Rest ons alleen nog alle ondernemers heel veel succes te wensen: maar eigenlijk verdient natuurlijk iedere passievolle Amstelveense ondernemer die prijs!

Kieran Baker
Sales & marketing AmstelveenZ

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here