Partner aan het woord: Buro Acting

Ondernemer van het Jaar 2019-2020

Rinco van der baan van Buro Acting is nog steeds erg trots en dankbaar op zijn waardering als Ondernemer van het Jaar 2019 – 2020 in de categorie ZZP.

Sinds november 2019, toen Rinco deze titel behaalde, heeft hij niet stil gezeten en is verder gegaan met doorgroeien zoals een echte Ondernemer dat betaamt. Ook tijdens de Corona periode heeft hij alle kansen aangepakt en zich ook gericht op het online trainen van mensen.

Rinco is zichzelf ook altijd blijven ontwikkelen op persoonlijk vlak en is daardoor voor velen een Inspirator en Motivator. Niets doen is stilstand in de ogen van deze ondernemer en dat is juist het tegenovergestelde van wat bij Rinco past en ook zeker zijn drijfveer is. Vooral door blijven gaan! De energie hoog houden!

De volgende trainingen zijn aan het veelzijdige aanbod van Buro Acting toegevoegd: IJsbad sessies, Bye Bye Stress en Zelfcontrole Workshops. Nu gaat Rinco de balans van Koud en Warm opzoeken door een Zweethutten-opleiding te volgen. Zijn focus ligt nu op het doorgeven van Tools om jezelf verder als persoon te ontwikkelen of korte metten te maken met bepaalde rituelen / gewoontes en deze netjes op te ruimen.

Uiteraard houden wij je via de Social Media kanalen van Buro Acting op de hoogte! 

Category: Nieuws, Partners
Tags: Nieuws, Partners
Volgend bericht
Genomineerd in de categorie MKB tot 50 fte: Naeckte Brouwers
Vorig bericht
Partner aan het woord: INTO business Amstelland