Hé, Amstelveense Ondernemer!!

Was je er bij in 2017? Bij die Grande Finale van de verkiezing van de Amstelveense Ondernemer van het Jaar? Wat een waanzinnig mooie avond was dat, hè? En als je er niet bij bent geweest en je krijgt de kans om er nu wél bij te zijn, gebruik ‘m dan en kóm naar de 2019-editie, alweer bij KPMG. Dan kan je het in elk geval méé-beleven. Eigenlijk is mee-dóen natuurlijk veel beter. Maar liefst 41 ondernemers hebben dat op tijd begrepen en besloten om mee te doen en te laten zien waarom zij zulke goede ondernemers zijn.

Inmiddels zijn de namen van de 12 genomineerden gepubliceerd en op 15 november zal de jury tijdens een spectaculaire feestavond bekend maken welke ondernemer zich in zijn categorie de Amstelveense Ondernemer van het Jaar 2019 mag noemen. Als jury zullen wij niet alleen kijken naar de succes-curve van de onderneming, maar ook naar creativiteit, het vermogen om zich te onderscheiden, de geïmplementeerde diversiteit, de bijdrage aan een duurzame samenleving en naar de rol als maatschappelijk verantwoorde ondernemer, alles uiteraard in proportie van de omvang van de betreffende onderneming.

Maar wat héb je nou aan het meedoen aan zo’n verkiezing? Wel, vraag dát maar aan de deelnemers van de verkiezing in 2017. Zonder uitzondering hebben zij het een prachtige ervaring gevonden. Termen die je vaak hoorde in hun reacties: leerzaam, inspirerend, bewustmakend, zelfreflectie, blikverruimend, boost voor je naamsbekendheid, focus-toename, omzetsprong etc. etc.! En dat zijn allemaal geluiden die mij als ondernemer én als voorzitter van de Ondernemersvereniging Amstelveen én als jurylid bij deze verkiezing  als muziek in de oren klinken.

Als je in de gelegenheid bent om erbij te zijn, zet dan dus ook je oren (én je ogen!) open  en kom naar de verkiezing van de Amstelveense Ondernemer van het Jaar, want het wordt vast weer een fantastische ondernemers-avond, die je niet mág missen!

Alphons Böggemann
Voorzitter Ondernemersvereniging Amstelveen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here