Partner aan het woord: de Loogman Groep

In 2017 werd Ger Loogman, DGA bij de Loogman Groep, verkozen tot zowel de Ondernemer van het Jaar van Aalsmeer en als van Noord-Holland in de categorie Groot Bedrijf. Inmiddels staat Ger aan de zijlijn als jury en sponsor om bedrijven aan te moedigen mee te doen met de Verkiezing Amstelveense Ondernemer van het Jaar. De jury sprak destijds haar lof uit over het familiebedrijf dat continu in beweging is en nieuwe ontwikkelingen presenteert. Inmiddels zijn er 2 jaar voorbij, tijd om Ger te vragen hoe het gaat en waar Loogman nu staat.

Ger: “Het is een feestelijk jaar voor ons want we bestaan 60 jaar. Om onze diamanten verjaardag kracht bij te zetten hebben we een jubileumlogo op de gevel van ons tankstation aan de Aalsmeerderweg laten plaatsen. Natuurlijk zullen we ons 60-jarig bestaan ook samen met onze klanten gaan vieren. In september hebben we een leuke jubileumactie. Wat dat zal zijn houden we nog even als verrassing.”

Loogman Was app

“Na het succes van onze tankstraat de Comfort Lane in 2016, de nieuwe service Binnenreinigen en het vernieuwde tankstation met daarin de Febo, de IJswinckel en Broodje & Co kwam de introductie van onze eigen Was app.  Met onze Was app ontvang je als klant persoonlijke acties en kun je sparen voor korting op autowassen. Inmiddels is deze Was app meer dan 130.000 keer gedownload en zijn we continu bezig de app door te ontwikkelen en er alles uit te halen voor de klant.”

Wasparadijs

“Ook kan er begin volgend jaar in Heerhugowaard gewassen worden waar we onze 8e vestiging zullen gaan openen aan de Pascalstraat. In het pand, dat gekenmerkt wordt door de vele raampartijen, bieden we alles aan onder één dak om je auto van binnen en buiten schoon te maken. We hebben wasboxen, een overdekt stofzuigplein voorzien van allerlei gemakken zoals dashboardguns, mattenreinigers en doekjesautomaten en een wasstraat waar we zo’n 100 auto’s per uur kunnen wassen. In de toekomst zullen we deze locatie nog verder uitbouwen tot een waar wasparadijs voor je auto.”

Loogman Kids

Nieuw is ook Loogman Kids. Iedere maand geven we aan kinderen die met hun ouders meekomen naar de wasstraat gratis een autobouwplaat weg waarmee een heel wagenpark gespaard kan worden. Een snelle Ferrari, een Jeep, een vintage Volkswagenbusje zijn slechts enkele van de leuke modellen die we tot nu toe hebben weggegeven. Om ook deze autootjes door de wasstraat te laten gaan hebben we een wasstraat op maat gemaakt die klanten met een Was app kunnen kopen bij de kassa. In oktober zullen we hier weer een nieuw leuk item aan toevoegen voor uren speelplezier!

Restyling

Brasserie 10 in Amstelveen en ook onderdeel van de Loogman Groep krijgt volgend jaar een restyling. Het logo, het interieur en de gerechten worden aangepast zodat het mooi in lijn komt met de sfeervolle boerderij.” Op de website van Loogman wordt er met nieuwberichten teruggeblikt op de afgelopen 60 jaar. Uit die nieuwberichten en dit gesprek met Ger Loogman blijkt maar weer dat Loogman naar de toekomst kijkt en ons blijft verrassen!

Category: Nieuws, Partners
Tags: Nieuws, Partners
Volgend bericht
Partner aan het woord: KPMG
Vorig bericht
Oproep van Publieksprijswinnaar 2017-2018 KOK Advies: meld je aan voor de verkiezing 2019-2020!