Ger Loogman is DGA van de Loogman Groep en in 2017 verkozen tot zowel Ondernemer van het Jaar van Aalsmeer en als van Noord-Holland in de categorie groot bedrijf. Gezien zijn verbondenheid met Amstelveen en de eigen ervaring op dit gebied moedigde hij bedrijven aan om mee te doen aan de verkiezing, trad hij toe tot de jury en werd sponsor.

“Vorig jaar overkwam het ons. Eerst werden we gevraagd ons kandidaat te stellen voor de verkiezing van Ondernemer van het Jaar in Aalsmeer. Deze wonnen we”, vertelt Ger Loogman trots. “Na deze overwinning hebben we dit als bedrijf flink gevierd. Samen met het personeel, maar ook met onze klanten en relaties. De eerste week na deze verkiezing werden we bedolven onder de felicitaties uit allerlei richtingen. Toen ik de avond na de verkiezing thuiskwam had met name social media zijn werk al gedaan en kwamen er honderden berichtjes op mijn telefoon binnen. Het aantal taarten dat er die week binnenkwam was ook niet meer te tellen op de vingers van één hand. Het was een erg bijzondere ervaring voor iedereen die betrokken was bij de organisatie.”

“Het aantal taarten dat binnenkwam was niet meer op één hand te tellen”

Foto: Elisabeth Beelaerts (www.inbloeifotografie.nl)

Al snel na de verkiezing in Aalsmeer werd Loogman de gevraagd of ze zich ook beschikbaar wilden stellen voor de verkiezing van Ondernemer van het Jaar van Noord Holland. Daar zijn ze redelijk onbevangen ingegaan. Ze hadden immers al een titel en de ervaring alleen al hiervan was mooi meegenomen. “Toen we ons uiteindelijk bij de laatste tien en op de avond zelf bij de laatste drie mochten scharen, kwamen de zenuwen wel even om de hoek kijken. Uiteindelijk stond ik daar, met ruim twintig man/vrouw personeel achter me, de gewonnen bokaal in de lucht te houden. Weer een bijzonder moment voor alle betrokkenen en een bijzondere eer om deze prijs te mogen ontvangen.”

Een groot deel van de klanten van Loogman van de vestiging in Aalsmeer komt uit Amstelveen. Loogman is ook als ondernemer actief in Amstelveen met Golfcentrum Amsteldijk en Brasserie 10. Daarnaast heeft hij een nauwe betrekking met Amstelveen op zakelijk en bestuurlijk vlak en is hij privé zoals hij dat zelf zegt Amstelveens georiënteerd. Op de vraag of hij in de jury wilde treden voor deze verkiezing zei hij volmondig ja. “Ik vond het bijzonder om het in deze rol van de andere kant mee te maken. Daarnaast hebben beide verkiezingen ons naderhand ook weer allerlei contacten opgeleverd. Het voegt echt iets toe. Dit gun ik ook Amstelveense ondernemers.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here