Reportage RTVA: Uitbarsting van vreugde bij winnaars 2022-2023

2022-2023

Door Mathijs Groenewoud RTVA op 21 november 2022

Eindelijk was er weer eens reden tot lachen bij veel ondernemers. Tijdens de uitreiking van de prijzen voor de Amstelveense Ondernemer van Jaar verkiezing werden de moeilijke economische tijden even vergeten. Hulde en applaus voor de prijswinnaars maar eigenlijk voor iedereen die bijdraagt aan het goede Amstelveense ondernemersklimaat.

De uitverkiezing maakte ook duidelijk dat de ondernemers in Amstelveen heel divers zijn en openstaan voor nieuwe ideeën, andere benaderingen en frisse invalshoeken. Of het nu gaat om een zzp’er die mensen begeleidt die met ziekte te maken krijgen of een jonge organisatie die de verkoop van fietsen op hun eigen manier aanpakt. Alle ondernemers zijn even gedreven om hun bedrijf er met kop en schouders bovenuit te laten steken.

Lees ook: Co van der Horst grote winnaar bij verkiezingen Ondernemer van het Jaar

De Amstelveense verkiezing van Ondernemer van het Jaar wordt tweejaarlijks georganiseerd door de Ondernemersvereniging Amstelveen en de gemeente Amstelveen maar moest een jaartje worden opgeschoven door de coronacrisis. RTVA maakte bijgaande reportage van het evenement. 

Deel dit artikel: