Genomineerd in de categorie MKB tot 50 fte: Koudijs B.V.

ADVIES OP MAAT EN SERVICE VOOR AL UW APPARATUUR

In de snel veranderende consumentenmarkt onderscheidt Koudijs in het Oude Dorp zich met name als het gaat om kwaliteit en service. De klant staat hier centraal, en persoonlijk contact is het uitgangspunt. Al uw wensen op het gebied van beeld, geluid, homecinema, witgoed en smart home oplossingen kunt u overlaten aan de specialisten van Koudijs.

Koudijs, dat in 2017 het predicaat Hofleverancier kreeg, wordt bestierd door broer en zus Steven en Marri-Anne Koudijs en de zonen van Marri-Anne, Robin en Jeremy. Deze laatsten vormen de vierde generatie waardoor de continuïteit van het bedrijf gewaarborgd is.  Aangevuld met een team van gespecialiseerde verkopers en technici vormt Koudijs een uniek bedrijf.

In de historie van het bedrijf, dat in 1916 werd opgericht door Hendrik Koudijs, heeft het assortiment veel ontwikkeling doorgemaakt. In de Stationsstraat nummer 22 biedt Koudijs als gecertificeerd dealer van onder andere de merken Loewe, Bose, Sonos, Miele, Bosch, Jura, Samsung en LG een grote collectie audio-, video- en witgoed. Naast het Vondelpark in Amsterdam bevindt zich de Koudijs LOEWE Gallery, waar ook het Duitse audiomeubelmerk Spectral vertegenwoordigd is, met een aantal schitterende complete meubelopstellingen. De klant kan hier en in Amstelveen een volledig meubel op maat laten tekenen.

De  specialisten van Koudijs komen ook graag thuis om te adviseren bij de vervanging of aanschaf van inbouwapparatuur of voor het maken van een totaalplan op het gebied van smart-home oplossingen. Sinds 2015 zijn wij aangesloten bij de organisatie ElectroStyling en mogen wij ons ElectroStylist noemen. Hierdoor werken we nauw samen met architecten, bouwbegeleiders en installateurs. We kunnen zorgen voor een plan op maat op het gebied van audio-, video-, netwerk- en wifitoepassingen, maar ook voor inbouwapparatuur in de keuken of Smart Home oplossingen. Dat kan zijn als het huis in aanbouw is, maar ook bijvoorbeeld in bestaande situaties of verbouwingen. Ontzorgen  is hierbij ons credo.

Het aantal zelfstandige detaillisten in Amstelveen is in de loop der jaren sterk afgenomen, terwijl wij er van overtuigd zijn dat (een groot deel van de) consumenten behoefte zullen blijven hebben aan een fysieke winkel, zeker als die winkel meer biedt dan alleen een stapel dozen met een prijskaart. Een winkel waar je heen kan gaan voor advies, service en een goede kop koffie.

Ons inziens moet Amstelveen zelfstandige bedrijven/winkeliers koesteren om niet volledig overgenomen te worden door ketenbedrijven, multinationals en andere grote bedrijven.


Stationsstraat 22

1182 JN, AMSTELVEEN
T. 0206413006
E: info@koudijsonline.nl
W: www.koudijs.tv

 

Fotografie Anko Stoffels

Category: Nieuws
Tags: Nieuws
Volgend bericht
Genomineerd in de categorie MKB tot 50 fte: AVB Language Group
Vorig bericht
Genomineerd in de categorie MKB tot 50 fte: DAY Foodbar