Genomineerd in de categorie ZZP: Eva de la Mar – AKER Uitvaarten

Waarom ik doe wat ik doe

De zoon die na afloop van de uitvaart zegt, dat ze een heel bijzondere week hebben beleefd, in het vertrouwen dat er een mooi afscheid ging komen. Dat geeft rust.”

Een gast die aangeeft blij te zijn te zien dat het ook anders kan dan de traditionele uitvaart met koffie en cake.

De moeder die mij na de ceremonie vertelt, dat ze haar dochter weer terug heeft en het beeld van de afgelopen twee jaar van ziekte en verzorging kan loslaten.

Een zaal vol gasten die stuk voor stuk worden geraakt door de live muziek, die zo mooi het gevoel van het moment kan omvatten.

Dát is, waarom ik doe wat ik doe.

Het mooiste beroep dat er is

Ik heb het mooiste beroep dat er is. Ik organiseer persoonlijke, op maat gemaakte uitvaarten. Dit mag ik doen voor mensen die echte begeleiding willen; van iemand die niet vastzit aan onpersoonlijke aula’s en vaste leveranciers.

Ik ben de dagen tussen overlijden en uitvaart 24/7 beschikbaar voor de familie. Daardoor heb ik de tijd om te zoeken naar de kleine en grote dingen, die een uitvaart passend en persoonlijk maken. Op deze manier kunnen naasten op een goede manier afscheid nemen van hun dierbare en een gezonde start maken in het rouwproces.

Het is steeds weer een eer om tijdens zo’n ingrijpende fase in iemands leven dichtbij te zijn, te ontzorgen en te adviseren.

Ondernemer van het jaar

Mijn hele dienstverlening start bij de behoefte van de klant, in mijn geval de nabestaanden. Het tempo, de planning en de invulling van mijn dagen na het overlijden worden volledig bepaald door de behoeften en wensen van ‘mijn familie’.

Mijn werk is daarom iedere keer totaal anders, want iedere familie is totaal anders. Je weet van tevoren nooit waar de aandachtspunten liggen en welke onderwerpen makkelijk of moeilijker ‘boven water’ te halen zijn.

Er is geen tijdslimiet aan mijn begeleiding in die dagen. Kan niet bestaat niet en ik heb nog nooit iemand moeten vertellen dat een wens niet kon worden waargemaakt .

Leef!
Als ondernemer in de race in de categorie ’zzp’ hoop ik een inspiratie te zijn voor andere zzp’ers. De manier waarop ik mijn werk en mijn ondernemerschap invul, geeft mij energie, zelfvertrouwen, plezier en voldoening en vervult me met enorme dankbaarheid.

Dat lijkt heel veel en dat is het ook. Het voelt alsof alles wat ik tot nu toe heb geleerd en heb meegemaakt, mij hiervoor heeft gevormd. Iedere baan, club en ervaring heeft mij dingen geleerd, die ik bij mijn huidige werk en mijn ondernemerschap kan inzetten. Ik hoop dat anderen die mijn verhaal horen, de moed, inspiratie en energie krijgen om de keuzes te maken die leiden naar het werk dat ook hun laat stralen.

Mijn werk leert me nederig te zijn over de tijd die we hier hebben. Geniet zoveel mogelijk van de mensen om je heen en de interactie. Nu we er toch zijn, kunnen we het maar beter zo fijn mogelijk hebben. Het leven is te kort om te verdoen aan dingen die we niet leuk vinden en waar we niet zo goed in zijn. Leef!

http://eva.akerblog.nl/

Category: Nieuws
Tags: Nieuws
Volgend bericht
Genomineerd in de categorie ZZP: Anja de Die – Coaching & Training
Vorig bericht
Partner aan het woord: KPMG