2022-2023

Grande Finale

Grande Finale 2022

Op vrijdag 18 november sloten wij de Dag van de Ondernemer 2022 af met een spetterende Grande Finale bij KPMG, waarbij bekend werd gemaakt welke ondernemers of ondernemingen winnaar zijn geworden in de verschillende categorieën, wie de Publieksprijs 2022-2023 heeft gewonnen en wie de vel begeerde titel Amstelveense Ondernemer van het Jaar 2022-2023 heeft gekregen.

Het mooie familiebedrijf Co van der Horst is Amstelveense Ondernemer van het Jaar 2022-2023 geworden en werd ook de winnaar in de categorie MKB vanaf 50 fte. JEROEN Hypotheekadvies sleepte de Publieksprijs in de wacht. Clappform werd winnaar in de categorie Start-up, WEERinREGIE in de categorie ZZP en Het Fietshuys in de categorie MKB tot 50 fte. Wat een geweldige lijst!

Alle twaalf finalisten zijn prachtige bedrijven en zullen de komende jaar met trots worden ingezet als ambassadeurs van het ondernemerschap in Amstelveen.

Het programma van de Grande Finale werd geleid door het energieke vrouwelijke dagvoorzittersduo Wendelien Wouters en Kim Coppes onder muzikale begeleiding van pianist Robin El-Hage.

Tijdens de After Party werd er gedanst op muziek van DJ Dan Sfinx.