Onze Vakkundige Jury

Natuurlijk wordt u niet zomaar Amstelveense Ondernemer van het Jaar. Om in aanmerking te komen voor deze titel, wordt uw bedrijf door een objectieve jury beoordeeld op onderdelen als visie & strategie, bedrijfsresultaat, maatschappelijk verantwoord ondernemen, duurzaamheid, innovatie en daadkracht.

Onze jury bestaat uit de volgende personen:

Menu
Floor Gordon
Wethouder Economische Zaken Amstelveen
Floor Gordon

Vanaf 2014 is Floor Gordon actief in de Amstelveense politiek. Voor haar benoeming als Wethouder van o.a. Economische Zaken en Ruimtelijke Ordening werkte zij ruim 11 jaar als consultant en manager voor een groot internationaal adviesbureau.

Floor Gordon: “Amstelveen heeft meer dan 10.000 ondernemers met een grote verscheidenheid; van ZZP’ers tot grote internationale bedrijven. Met actieve MKB- en detailhandel en horeca-bedrijven. Ik heb al verschillende bedrijventours gedaan door Amstelveen en al veel mooie bedrijven bezocht. Daar heb ik de inzet, ondernemerskracht en betrokkenheid van onze ondernemers mogen ervaren. Ben je zelf zo’n betrokken en bevlogen ondernemer. Geef je dan op voor de Ondernemer van het Jaar Verkiezing. Meld je nu aan!”

Rob van den Helder
Voorzitter Ondernemersvereniging Amstelveen en eigenaar Helder & Co Advisory Group
Rob van den Helder

Rob is sinds 1 december 2020 voorzitter van de Ondernemersvereniging Amstelveen. In deze functie heeft hij veelvuldig contact met geweldige ondernemingen: “De verkiezing voor Amstelveense Ondernemer van het Jaar biedt deze ondernemers de kans hun zichtbaarheid te vergroten en geeft ze het podium dat ze verdienen.”

Herman van Meel
Partner en adviseur KPMG
Herman van Meel

Amstelvener Herman is partner bij KPMG en werkzaam vanuit het hoofdkantoor in Amstelveen. Hij heeft ruime ervaring in controle en kapitaalmarkt gerelateerde vraagstukken, met name voor internationale ondernemingen.

Als jurylid zal Herman bijzondere aandacht hebben voor de ‘true value’ van de deelnemende Amstelveense ondernemers.

“Ondernemingen met een toekomstbestendig en duurzaam business model hebben bij mij een streepje voor”, aldus Herman.

Ugur Pekdemir
Directeur Coöperatieve Rabobank
Ugur Pekdemir

Ugur Pekdemir is Directeur Coöperatieve Rabobank.

“De verkiezing voor Ondernemer van het Jaar biedt de uitblinkers van Amstelveen de mogelijkheid zich te presenteren. We helpen ondernemers graag een stap verder door een goede sparringpartner te zijn en voor hen verbindingen te leggen met ons netwerk.”

Ger Loogman
Visionary Entrepreneur bij Loogman Groep
Ger Loogman

In 2017 werd Ger Loogman, DGA bij de Loogman Groep, verkozen tot zowel de Ondernemer van het Jaar van Aalsmeer en als van Noord-Holland in de categorie Groot Bedrijf. Inmiddels staat Ger aan de zijlijn als jury en sponsor om bedrijven aan te moedigen mee te doen met de Verkiezing Amstelveense Ondernemer van het Jaar.

Iets terugdoen voor de maatschappij!
Ger: “Ik ben al bijna 45 jaar als ondernemer aan de gang. Dan is het mooi om met al die ervaring iets terug te doen.”

Hans Gort
Voormalig voorzitter Koninklijke Horeca Nederland, afdeling Amstelland
Hans Gort

Hans Gort is al meer dan 30 jaar actief in de horeca. Zowel in Amsterdam als in Amstelveen exploiteert hij diverse horeca concepten.

“Als voormalig voorzitter van Koninklijke Horeca Nederland afdeling Amstelland onderschrijf ik het belang van een goed georganiseerde branche. Amstelveen heeft prachtige horeca die onze samenleving verbindt. Dus horecaondernemers, laat je van je meest bijzondere, verbindende en innovatieve kant zien.”

Anneke van Dijk
Voormalig voorzitter Vereniging Amstelveense Detailhandelsorganisaties
Anneke van Dijk

Anneke is ondernemer en voormalig voorzitter van de Vereniging Amstelveense Detaillisten (VAD).

“Ik vind de zichtbaarheid van de detaillist in Amstelveen van groot belang. De detailhandel versterkt de lokale samenleving en de winkelier is een direct aanspreekpunt voor de consument in buurt en wijk. Daarnaast biedt de detailhandel werkgelegenheid voor alle niveaus van scholing. Alle reden dus om je aan te melden en te laten zien wat jouw bedrijf betekent voor Amstelveen.”

Rémi van Adrichem
Eigenaar RM Plants, genomineerde in 2017-2018, in de jury als vertegenwoordiger van de glastuinbouwondernemers in Amstelveen
Rémi van Adrichem

Rémi startte eind 2010 de in Amstelveen gevestigde orderneming RM Plants, een kwekerij gespecialiseerd in de import op en afkweek van tropische en mediterrane planten. www.rmplants.nl

Inmiddels bestaat het bedrijf ruim 11 jaar en is het uitgegroeid tot een unieke internationaal opererende onderneming die jaarrond zeer bijzondere planten voor indoor en outdoor gebruik levert aan o.a. bloemenwinkels, tuincentra, nationale en internationale retailers en groothandel.

“Ik kijk nog altijd met veel plezier en trots terug op de nominatie van Amstelveense Ondernemer 2017-2018. Ook al moesten we het in de finale afleggen tegen de uiteindelijke winnaar, kan ik elke ondernemer aanraden aan deze competitie mee te doen. De nominatie en uiteindelijk voorbereiding op de verkiezing tot aan de finale heeft enorm veel positiviteit gebracht voor mijzelf en het bedrijf.”