Prachtig Prijzenpakket

Naast de felbegeerde titel en een glanzende award maken de winnaars kans op prachtige prijzen, ter beschikking gesteld door onze partners. 

Gemeente Amstelveen
In het kader van citymarketing/stadspromotie worden de 12 genomineerde ondernemingen 2 jaar lang ingezet als Ambassadeur van Amstelveen. Zo zullen zij bijvoorbeeld in stadspromotiecampagnes uitgelicht worden als typische Amstelveense bedrijven en zullen quotes en fotomateriaal opgenomen worden in brochures en op de website van de gemeente.

Loogman Groep

  • Krijgen de twaalf finalisten een abonnement voor een jaar lang gratis autowassen bij Loogman Carwash.
  • De overall winnaar krijgt een jaar lang lidmaatschap bij de Business Club van Golfcentrum Amsteldijk, bestaande uit een jaar lang gratis golfen en deelname aan de negen businessdagen, inclusief diner en drankjes.

Ondernemersvereniging Amstelveen
Biedt alle categoriewinnaars een gratis lidmaatschap in 2023.

Amstelveenz Magazine
Geeft de overall winnaar een 1/1 pagina advertentie.

Rabobank Amstel en Vecht
Nodigt de winnaars in de verschillende categorieën en de Publieksprijswinnaar uit voor een lunch bij een lokaal restaurant.

De Wijnschuur

  • De overall winnaar mag met 10 personen (gratis) mee op de Wijnschuursloep met proeverij en kaas en worstplank (ter waarde van 800 euro).
  • De categoriewinnaars en de winnaar van de Publieksprijs krijgen allemaal een Magnum.

INTO Business Amstelland

  • De winnaar van zowel de categorie Start-up als de categorie ZZP krijgen een jaar lang gratis lidmaatschap van de Amstelland INTO businessclub t.w.v. € 450 per lidmaatschap.
  • De winnaar van de categorie MKB tot 50 medewerkers krijgt een compleet verzorgde bedrijfsreportage op 1 pagina t.w.v. € 1500.

Amstelveens Cadeau
Alle 12 genomineerden krijgen een Amstelveens Cadeau kaart met een tegoed van 50 euro.

Het prijzenpakket wordt nog verder aangevuld.