Initiatiefnemers en partners

De Verkiezing ‘Amstelveense Ondernemer van het Jaar’ zou niet kunnen bestaan zonder haar initiatiefnemers en partners. Wij stellen ze met trots aan u voor:

Ondernemersvereniging Amstelveen
Met bijzondere initiatieven en inspirerende bijeenkomsten brengt de Ondernemersvereniging Amstelveen ondernemers met elkaar in contact. Door deze duurzame verbinding en onderlinge betrokkenheid ontstaat meer samenwerking, business en kennisdeling.
www.oa-amstelveen.nl

Gemeente Amstelveen
Amstelveen is een belangrijke speler in de metropoolregio. In Amstelveen zijn ruim 9000 bedrijven gevestigd, waarbij het aantal MKB-bedrijven de overhand heeft. In de economische agenda heeft de Amstelveense gemeenteraad vastgesteld dat het versterken van het midden- en kleinbedrijf een belangrijk speerpunt is. Daarom zijn er nieuwe accountmanagers aangetrokken voor het ondersteunen en aantrekken van bedrijven. Zij zorgen voor een goede dienstverlening van de gemeente aan ondernemers en begeleiden de ondernemer in de contacten met de gemeente.
www.amstelveen.nl

KPMG
KPMG is een van de leidende accountants- en advieskantoren in de wereld. Als vertrouwde partner denken onze professionals met u als ondernemer mee over kansen en risico’s. Zij scheppen orde in complexiteit, geven advies over wet- en regelgeving en helpen navigeren onder uitdagende omstandigheden. Of het nu gaat om grote (inter)nationale ondernemingen of middelgrote bedrijven, non-profitorganisaties of overheden.
www.kpmg.com

De Loogman Groep
De Loogman groep is vorig jaar gekozen tot onderneming van Aalsmeer en Noord-Holland. Ondernemen doet eigenaar Ger Loogman in hart en nieren. Zo is Loogman continu bezig met verbeteren en innoveren.  Naast het uitgebreide tankstation in Aalsmeer, heeft Loogman 8 wasstraten, 2 Selfstorage locaties onder de naam HuurEenBox, een golfcentrum met een 9 holes a-status baan en het grootste trainingscentrum van Europa, Brasserie 10, een FEBO locatie, de Comfort Lane en Jumpstart. Met de recente start van Jumpstart wil Loogman participeren en investeren in ideeën van jongen en beginnende ondernemers.
www.loogmangroep.nl

Rabobank Amstel en Vecht
Rabobank Amstel en Vecht is een innovatieve en ondernemende bank in een dynamisch werkgebied. De bank is groot genoeg om zaken breed en professioneel aan te pakken en klein genoeg om een informele sfeer en betrokkenheid bij klanten te behouden.
https://www.rabobank.nl/lokale-bank/amstel-en-vecht/

Van Poelgeest BMW en MINI
Zakelijk verantwoord rijplezier. Van Poelgeest BMW & MINI (van oorsprong Amstelveens bedrijf) is uw mobiliteitspartner in de Randstad, Bollenstreek, het Gooi en regio Eemland. Met meer dan 500 nieuwe en jong gebruikte BMW’s en MINI’s direct uit voorraad leverbaar, hebben wij altijd een mobiliteitsoplossing die bij u past. De regelgeving ten aanzien van mobiliteit veranderd en maatschappelijk en verantwoord ondernemen wordt steeds belangrijker. Onze Zakelijke Accountmanagers zijn altijd op de hoogte van de meest recente ontwikkelingen en adviseren u graag bij het vinden van de meest efficiënte, duurzame en economisch aantrekkelijke mobiliteitsoplossingen voor uw bedrijf.
www.van-poelgeest.nl/zakelijke-markt/

Amstelveenz
AmstelveenZ is een Amstelveens media-initiatief, dat in het voorjaar van 2015 is gelanceerd. In het kwalitatieve huis-aan-huismagazine AmstelveenZ, dat zich kenmerkt door lokale inhoud en een frisse look & feel, worden verschillende facetten uit de lokale samenleving belicht. De website www.amstelveenz.nl is hét internetplatform voor Amstelveen, waar alles wat gebeurd is en nog gaat gebeuren in Amstelveen op één overzichtelijke website wordt aangeboden.
www.amstelveenz.nl

INTO business Amstelland
INTO business Amstelland is al geruime tijd het toonaangevende B2B platform voor Amstelveen en omgeving. Menig ondernemer is bekend met het gratis kwartaalmagazine, de businessclub, de netwerkbijeenkomsten en de onlinemogelijkheden. “The beautiful every day hustle of business”, dat is waar het om draait bij INTO business. Wij verbinden en inspireren door ondernemersverhalen te delen. En dat doen we, naast in de regio Amstelland, in nog tien andere gebieden. Meer weten? martijn@intobusiness.nu

Buro Acting: Ondernemer van het Jaar 2019–2020 in de Categorie ZZP
Boekingskantoor voor professionele Trainingsacteurs & gespecialiseerd in het spelen van rollenspellen binnen trainingen, workshops & assessments. Openheid & Veiligheid staat centraal. Tevens Begeleider Koude Trainingen & Ademhalingstechnieken.

Richt zich op persoonlijke effectiviteit & ontwikkeling in training & persoonlijke groei zowel zakelijk als privé. Met praktijkgerichte trainingen, workshops & coaching helpen wij organisaties beter te communiceren. Humor, gezelligheid & een ontspannen omgangsvorm staan daarbij centraal.

Nieuw: IJsbad sessies, Bye Bye Stress en Zelfcontrole Workshops. www.buroacting.nl

VAD

Het dagelijks bestuur van de Vereniging van Amstelveense Detailhandelsorganisaties vertegenwoordigt de aangesloten ondernemers bij overheden en overlegorganen die lokaal en regionaal van belang zijn. De VAD vertegenwoordigt de belangen van de Amstelveense detailhandel. Door onze actieve aanwezigheid beïnvloeden we beleidsvoornemens in het voordeel van onze leden.

Een groot aantal detailhandelsbedrijven met een vestiging in Amstelveen is lid van de VAD. De Bedrijven Investerings Zone Kostverlorenhof en de winkeliersvereniging van winkelcentrum Westwijk zijn collectief lid van de VAD.

www.vad-amstelveen.nl

Koninklijke Horeca Nederland
Koninklijke Horeca Nederland is dé branchevereniging voor de horeca met ruim 20.000 leden en maakt zich sterk voor de belangen van de horecaondernemers. We werken samen met overheden en organisaties die actief zijn in recreatie, toerisme en horeca, met als inzet een optimaal ondernemingsklimaat voor de horeca. Onze inspanningen zijn gericht op het uitoefenen van invloed op wet- en regelgeving op lokaal en (inter)nationaal niveau. Belangrijke thema’s zijn o.a. onderwijs en arbeidsmarkt, een eerlijk speelveld en een evenwichtig horeca aanbod. We zijn ervan overtuigd dat we door samenwerking, ook met partners buiten de gastvrijheidssector, meer bereiken op het gebied van belangenbehartiging.
www.khn.nl

FocusOn
FocusOn is een jong bedrijf, gespecialiseerd in het maken van verschillende soorten content. We bieden onze klanten drie diensten aan, videoproducties, fotografie en animatie. Met deze diensten kunnen wij de klant 100% voorzien van professionele content.

Ons team gaat samen met klanten aan de slag om het verhaal van hun onderneming visueel weer te geven. Zodra we de juiste visie vasthebben, hoeft de klant niks meer te doen en verzorgen wij de rest. We helpen onze klanten bij het maken van content met een betekenis die aansluit bij hun onderneming. FocusOn werkt met veel passie en expertise en schenkt hun volle aandacht aan uw behoeftes. Zo leveren we altijd een krachtig resultaat.

www.focuson.nl

Starletti
Starletti is een bureau gespecialiseerd in het produceren van digitale media. Wij gebruiken elk facet van digitale marketing om samen het beste resultaat te bereiken.
www.starletti.nl

Blue Fish Social Media
Social media heeft onze verkoop, marketing, communicatie en klantencontact definitief veranderd. Maar hoe ga je hier als organisatie mee om? Blue Fish biedt Social Media Marketing oplossingen aan bedrijven die daar zelf onvoldoende tijd, kennis of inspiratie voor hebben. Van strategie tot content creatie, van set-up tot beheer tot webcare.
www.bluefishconsultancy.nl

Anatevka Bos Presentatie coach en trainer
Als je als ondernemer de kans krijgt om je bedrijf of een product onder de aandacht te brengen op een podium of voor de camera dan wil je die kans optimaal benutten. Anatevka Bos coacht 1op1 en traint groepen om met meer zelfvertrouwen en een duidelijke en overtuigende boodschap op een podium of voor een camera te staan.

Presenteren met Impact kun je leren!  www.anatevkabos.nl