Komende dinsdag 14 november ontvangen we bij KPMG de 10 genomineerden, 8 juryleden en ruim 200 gasten voor de Grande finale van de Amstelveense Ondernemer van het Jaar verkiezing. We zijn er trots op om partner te mogen zijn van deze verkiezing. En voor ons is het dubbel feest, want we vieren zelf dit jaar ons 100-jarig bestaan.

Oprichter van KPMG Piet Klynveld begon 100 jaar geleden zijn accountantskantoor. Hij was een pionier en zag een gat in de markt toen de overheid een aantal noodwetten doorvoerde, die grote impact hadden op ondernemers. Piet Klynveld stond midden in de samenleving en legde een grote maatschappelijke betrokkenheid aan de dag.

Er is in 100 jaar tijd veel veranderd, maar het tonen van maatschappelijke betrokkenheid en antennes hebben voor wat er leeft in de samenleving is bij KPMG nog steeds van groot belang. Het is daarom fantastisch en inspirerend om getuige te mogen zijn van het ondernemerschap in Amstelveen. Dat moet gevierd worden! De ballonnen en vlaggen hangen al in het gebouw en wij zijn er klaar voor.

“We zijn trotse partner van de Amstelveense Ondernemer van het jaar verkiezing”

Herman van Meel, partner en adviseur KPMG

De fantastische organisatie vanuit Ondernemersvereniging Amstelveen en de Gemeente Amstelveen zorgen voor een Grande Finale die je niet mag missen. Dat wij de ondernemers van Amstelveen met (zakelijke) vrienden en familie bij KPMG mogen ontvangen is voor ons een kers op de toch al feestelijke taart!

En wie er ook mag winnen, het is belangrijk om te onthouden: met ondernemerskracht blijf je altijd een winnaar!

Tot dinsdag 14 november!

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here