Partner aan het woord: KPMG

Het aftellen naar de Grande Finale op vrijdag 15 november is begonnen. Bij KPMG vinden we het een eer dat we onze rode loper wederom mogen uitleggen voor de Amstelveense ondernemers. Wat hebben we twee jaar geleden genoten van de feestelijke en spetterende Grande Finale in het KPMG Gebouw. Het wordt zeker weer een bijzonder feest waar de energie van de Amstelveense ondernemers er een onvergetelijke avond van gaan maken!

Herman van Meel, partner en adviseur KPMG

En wie er ook mag winnen, het is belangrijk om te onthouden: met ondernemerskracht blijf je altijd een winnaar! We komen dus met winnaars bij elkaar. Ik werk en woon in Amstelveen en kom daarom vaak in contact met veel van de genomineerden/finalisten. Als jury hebben we de bijna onmogelijke taak om uit allemaal unieke talenten een winnaar te kiezen. We proberen dit in alle wijsheid te doen. Mijn advies aan de ‘Amstelveense ondernemer van het jaar’ is: stel je op als een ambassadeur voor alle Amstelveense ondernemers!

Het tonen van maatschappelijke betrokkenheid en antennes hebben voor wat er leeft in de samenleving is bij KPMG van groot belang. Het is voor ons daarom ook dat we partner zijn van dit initiatief van de Amstelveense Ondernemer van het Jaar verkiezing. De fantastische organisatie vanuit Ondernemersvereniging Amstelveen en de Gemeente Amstelveen zorgen voor een Grande Finale die je niet mag missen.

Tot vrijdag 15 november!

 

 

Category: Nieuws
Tags: Nieuws
Volgend bericht
Genomineerd in de categorie ZZP: Eva de la Mar – AKER Uitvaarten
Vorig bericht
Oproep van Publieksprijswinnaar 2017-2018 KOK Advies: meld je aan voor de verkiezing 2019-2020!