Genomineerd in de categorie MKB tot 50 fte: DAY Foodbar

DAY Foodbar is Amsterdamse allure op z’n Amstelveens

We bieden wat wij misten in Amstelveen. Bij Day komt jong en oud samen. Niet om elke dag de laatste, hippe trends van Instagram te ervaren maar om op een professionele manier aandacht te krijgen en te genieten van ons unieke eten en drinken in een fantastische sfeer. Die sfeer is ons speerpunt, we zijn altijd bezig met leuke ervaringen op ons terras, dan weer een tent, dan weer een klein strandje, en ‘s winters een ski gondel, telkens weer een verrassing.

 

Onze medewerkers zijn onze belangrijkste schakel.

Sociale mensen met veel vakkennis die we continu updaten. Gelukkig zijn er in Amstelveen veel goede medewerkers te vinden. Het mooiste vinden we het als we “iets“ van iemand maken die bij andere bedrijven niet happy was. Dat maakt mij als ondernemer blij. Maar dat teamgevoel komt niet zomaar, we hebben veel gesprekken met elkaar en volgen self development cursussen.

Onze producten zijn ook speciaal.

We willen een maatschappelijk bijdrage leveren, zoals bijvoorbeeld de taarten van ons 2e thuis, we hebben lokale leveranciers, zie onze sterke band met de Naeckte brouwers en De Relatiemarketeers. En we zoeken naar de beste prijs/kwaliteitverhouding bij onze inkoop zodat we een topmaaltijd voor een betaalbare prijs op tafel kunnen zetten.

Dat maakt Day Foodbar een prettige plek om te zijn; aardige bediening en lekker eten in een originele sfeer.

Mijn naam is Daan Kroone, 43 jaar jong, geboren in Alkmaar en al sinds 1999 werkzaam en woonachtig op en rond het Stadsplein van Amstelveen. Sinds 2014 ben ik de eigenaar van DAY. Ik onderneem om onze gasten elke dag een leuke dag te bezorgen. Wie wil dat nou niet.

Have a great Day!

DAY Foodbar
Stadsplein 52
1181 ZM, Amstelveen
T. 020-7605355
E: daykantoor@outlook.com
W: www.dayfoodbar.nl

Category: Nieuws
Tags: Nieuws
Volgend bericht
Genomineerd in de categorie MKB tot 50 fte: Koudijs B.V.
Vorig bericht
Genomineerd in de categorie Startup: Digital Wizards